31.8.2008

Kuulumisia

Tämä viikko on ollut yksi raskaimmista viikoista ikinä, koska olen jännityksellä odotellut tietoa työsopimukseni jatkumisesta. Odotteluaikana söin ja nukuin huonosti sekä siinä sivussa stressasin niin kovin, että iho rupesi kutiamaan ja kukkimaan. Kaiken panikoimisen lisäksi syysflunssakin hyökkäsi kimppuuni, joten sitä on nyt koitettu parantaa mustikkakeitolla, mentolipastilleilla ja telkun tuijotuksella. Olen toki käynyt töissäkin tässä välissä. Ei ollut helppoa, koska tietoa odottavan aika oli toooodella pitkä...

Onneksi näpertelijä keksii jos jonkinlaista tekemistä, jottei koko ajan kävisi tutkimassa kännykän ruutua ja säntäilisi suuna päänä ympäri taloa. Näin ollen kaivoin keskeneräiset projektini esille ja rupesin viimeistelemään niitä.

Tämä tee-se-itse-tilkkuhässäkkä on ollut kesken ainakin vuoden, koska materiaalit muka loppuivat kesken. Seli seli seli. No nyt otin kuitenkin kahvoista kiinni, uhrasin hyvin palvelleet työhousut, ja leikkelin sekä ompelin muutaman neliön lisää. Aika puuduttavaa ommella parikymmentä neliötä putkeen... Onneksi kaffetauko pelasti pilkkivän ompelijan :D Aika näyttää, että syntyykö näistä tilkuista tyynynpäällisiä vaiko muita sisustuksellisia asioita.

Muutama sukkaparikin tuli neulottua ja viimeisteltyä. Nuo harmaat olivat valmiit jo ennen elokuuta, koska ajattelin antaa ne ystävälleni häälahjaksi. Päätin kuitenkin ilahduttaa tuoretta avioparia vasta jouluna, jotta lämmin aviotaival jatkuisi kylminäkin aikoina. Olipas runollista :D Neliraitaiset ovat ihan itselle, kerrankin. Siniharmaat menevät myöskin joulupukin konttiin...

Lankaakin tuli taas ostettua, joten viimeistään nyt on syytä olla ostamatta lankaa vuoden loppuun saakka. Pitää ilmeisesti hommata riittävän tummat aurinkolasit marketti-reissuja varten, jotta en sorru alelaarien houkutuksiin :D Näkeväthän muutkin tässä kuvassa pesukonehuovutetun laukun, lapaset taikka tossut...?

Ihmettelijöille tiedoksi, että ainakin pieniä riemun kiljahduksia on, työsopimuksen suhteen, kuultu. Sain nimittäin toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen, joten tervetuloa mielenrauha ja uudet kuviot! Tätä hetkeä on odotettu ja toivottu kuin kuuta taivaalta, koska työpaikkaa on todella vaikea saada. Saako nyt hyppiä pöydällä ja viettää makeaa elämää...? :D

3 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Great!!!
Congratulations.

Anonyymi kirjoitti...

Onnee ihan mahottoman paljon!!! Toivottavasti et oo puonnu pöydältä tai oo shokissa liika makeesta elämästä-meinaan vaan ku ei oo kuulunu mitää sinusta!

Täällä on oltu niin totaalisen mettässä, jotta blogien luku on jääny ruokkottoman pahaan jamaan ;)
Minäkin yritän EiUuttaLankaaEnnenVuotta2009-merkeissä pitää pussia päässäni ja pankkikorttia isännän hallussa, jotten sortuis uusiin lankoihin... Kärsimystä tämä lähinnä muistuttaa..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea, enää ei tartte elää epävarmuudessa, jes =D