13.8.2008

Elokuun paketti

Nyt se on vihdoin täällä! Tällä viikolla olen joka aamu odotellut postiauton saapumista. Tänään meinasin jo liimautua ikkunaan kun sini-oranssi-pilkullinen auto näkyi sateessa. Malttamatonta odotusta laatikoiden avauduttua, että jokohan se laittaa meidän laatikkoon jotain suurempaa lähetystä.

Äkkiä ulos etsimään kuvauspaikka ja postaamaan tänne, jotta syyni näkee lähetyksen perille tulon. Tälläinen oli, suht painavan, paketin sisältö. Fitted knits-kirjaa olenkin jo ehtinyt haaveilla jonkin aikaa, joten vinkkaukseeni tartuttiin oitis:) Tuota vihreää teetä en olekkaan aikaisemmin kokeillut, joten taidanpa maistaa heti tänä iltana, hunajan kera tietenkin. Plussaa Reilun kaupan merkistä. Niin ja nuo napit, ihanaa kun joku muukin on hurahtanut nappeihin! Varsinkin nuo puiset ovat aivan ihania:) Ne pääsivät tutustumaan lajitovereihinsa kauniiseen peltirasiaan ja odottelemaan juuri sitä oikeaa työtä jota pääsevät koristamaan.

Snyyseni, jos en vielä sanonut tarpeeksi selkeästi kiitos, niin kerrataanpa: Kiitos!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että paketti oli mieluinen!
Onko edellisen postauksen lanka isoveljeä? Vai seiskaveikkaa?

t.sny

Linda kirjoitti...

Sny: Lanka on 7 veljestä neliraitaa. Siinä on ihanat ruskan värit:)

Pohdin tässä, että puranko tekeillä olevan sukan ja valmiin sukan ja teen lyhyemmät varret? Siten lanka voisi ehkä riittää. Minulla on meinaan meneillään lankavaraston pienennys eli uutta lankaa saa ostaa vasta kun on vanhaa neulottu/virkattu pois.

Taisin tänään sortua ale-lankoihin, mutta niitähän ei lasketa;)

Anonyymi kirjoitti...

Älä pura vielä.. Katson mihin pystyn :) Et varmaankaan tarvi sitä koko kerää?
t.sny

puikkotiikeri kirjoitti...

Kurkkaappas blogiini... :)

Linda kirjoitti...

Sny: Ehdin jo purkaa, mutta ehdotuksia otetaan toki vastaan.

Riikkis kirjoitti...

Kyselit Sny-blogissa ohjetta napin lisäämiseen bloggeriin. Vastasin sinnekin, mutta aattelin laittaa myös tänne sun blogiin oman konstini:

Nappi-nappina en osaa neuvoa, mutta ainakin sillai oon itse saanut linkitettyä juttuja, että:

a) oon tallentanut sen napin kuvana esim. työpöydälle
b) lisännyt sivuelementin "lisää kuva", siihen laittanut sen kuvan ja kun siinä kysytään sitä osoitetta, johon linkitetään, siihen laittanut osoitteen, jonne klikkaamalla haluaa (tässä tapauksessa siis http://snysyksy08.vuodatus.net)

Tuollai saa sen kuvan toimimaan linkkinä.