5.8.2010

Lomaisen paluu

Heinäkuu hurahti ohi ihan huomaamatta, joten kirjuuttelu oli pienellä kesätauolla. Ihanan kamalat kesähelteet koettelivat omaa ja karvakamusen jaksamista, mutta toisaalta kerrankin Suomeen saatin kunnon kesä!

Lomalainen teki viikon ihonhoito-retken, kuuman kosteaan ja aurinkoiseen, Kreikan Pargaan, joten nyt on kylvetty ihanan kirkkaassa merivedessä, nautittu lämmöstä ja syöty mahan täydeltä hyvää ruokaa. Kyllä nyt kelpaa odotella pimeää ja kuivaa talvea!



Reissun aikana käväisimme, matkaseurana äitini, mm. juna-ajelulla oliivilehtojen halki vesimyllylle, hikisellä kävelyllä linnakkeelle (yllä oleva kuva on otettu sieltä) ja merirosvolaivalla Antipaxos ja Paxos-nimisille saarille, joilla näimme siniset luolat ja ihanaa kirkasta merta :)






Tässä yksi hassuimmista asioista, joita näimme Pargan rantakaduilla. Tarkoittaakohan tämä, että älä parkkeeraa aasiasi tähän? :D


Kaikenkaikkiaan onnistunut reissu, mutta pari asiaa jäi mietityttämään mm. miksi aina saa hävetä suomalaisuuttaan, kun jotkut eivät osaa käyttää alkoholia kohtuullisesti, minkä ihmeen takia pikkulapset täytyy ottaa mukaan ravintolaan kun iskä ja äiskä juovat, miten ihmeessä koirat jaksavat helteessä rannoilla ja melkein kaikki tupakoivat missä vain, joten saa olla tyytyväinen Suomen tupakkalaista. Huh, olipas siinä tilitystä kerrakseen...

Matkaneuleena keskeneräinen neuletakkini, mutta kuten kerroin, niin oli jokseenkin kuumaa (noin +35 astetta), joten ajatus muovilangasta ja hampaiden kiristelystä ei huokutellut, joten käsityö sai lepäillä repussa.

Kotiuduttuani on tarkoitus saada neuletakki valmiiksi ennen loman loppumista, joten peukut pystyyn. Neule on siis tuo sininen mytty tuossa, uneliaan, Herkko-haukun vieressä.


Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaahan juoda riittävästi vettä helteillä!

Ei kommentteja: