22.6.2010

Kesäistä keliä


Lämmintä on riittänyt, mikä on minusta varsin mukavaa, mutta Herkko-haukun kannalta jokseenkin tuskaista... Siispä reipas haukun omistaja hyppäsi bussiin, oikeastaan kahteen, ja käväisi ostamassa tuulettimen Herkon olotilan helpottamiseksi.

Mitä kaikkea olette ostaneet koiraa varten? Täältä löytyy mm. tuuletin, radio ja kämppäkin on koira-ystävällisempi kuin edellinen, koska täällä on suhteellisen rauhallista ja iso parveke.

Muistakaahan, ettei koiraa jätetä autoon kuumalla, vaikka parkkipaikka olisi varjossa, autosta löytyisi ilmastointi, ikkunat olisivat raollaan tai karvakamu olisi ollut koko päivän ulkona! Meneppä itse untuvatakki päällä muutamaksi minuutiksi kuumaan autoon, niin ymmärrät miksei se ole hyvä idea. Valitettavan moni kuitenkin tekee näin eikä ymmärrä, miksi poliisisedät kirjuuttavat mielellään sakkoja moisesta toiminnasta.

Näin juhannuksen ollessa kulman takana, toivottaisin kaikille rauhallisia vapaita, maukasta grillausta ja ennen kaikkea aurinkoisia hellepäiviä! Otetetaanhan rauhallisesti sen kuplajuoman kanssa, jookos.

1 kommentti:

puikkotiikeri kirjoitti...

Meillä ostettiin omakotitalo koiraa ajatellen - pitäähän sillä olla oma piha missä temmeltää! ;D No juu, ehkä siinä vähän itteekin ja (siinävaiheessa tulevia) lapsiakin ajateltiin.
Ja onhan sille koiralle tietty hankittu siihen pihaan lisävarusteluna oma tarha (jota tosin ei juuri käytetä) ja takapihan kattava aitaus.