10.6.2010

Valmistunutta ja elämysmatkailua


February Lady Sweater

Ohje: täältä
Lanka: KKK Clip, paksuhkoa puuvillaa Kroatiasta, n. 400g, koko xxs
Napit: Torin kesäkirpparilta
Puikot: 4 mm ja 4,5 mm pyöröt
Muuta: Tämän neuleen eteneminen oli varsinaista painimista ja hermojen raastoa, koska tiheys ei halunnut täsmätä enkä meinannut päästä jyvälle mallikerrasta. Lopulta pitsi-osuus osoittautui varsin helpoksi, joten tämäkin mokoma valmistui. Tästä voimme jälleen päätellä, ettei väsyneenä kannata näpertää ;)



Muutama pieni virhe luikerteli pitsiin, mutta en enää jaksanut purkaa, joten käsillä tehdyn leima säilyy. Lopputulos palkitsi jälleen, joten kelpo terapiaa tämä neulominen on :D Varsinkin jos on saatavilla näinkin herkullisia värejä kuin tässä neuleessa, tosin ulkona paistavalla auringollakin taitaa olla vaikutuksensa värien valinnan suhteen...

Elämysmatkailu-reissumme suuntautui tällä kertaa Nääsvilleen, Ratinan Stadionille, kuuntelemaan kanadan rokkaria Bryan Adamsia. Vettä tuli jokseenkin paljon, mutta olimme jos-tästä-saa-nuhakuumeen-niin-tulkoot-meiningillä liikenteessä joten emme antaneet kosteuden haitata :)



Kuvat ovat hieman suhmuraisia, koska kamerani kärsi kosteudesta. Pääasia, että joitakin otoksia sain. Tässä kuvassa ihmetellään sadetakkien määrää: "I haven´t seen so much plastic since 1980" :D
Konsertti oli jälleen tunnelmaltaan loistava ja meininki taattua Adamsia, joten kannatti notkua muutama tunti sateessa. Lopuksi toivotettiin heiheit, pienen haasteen kera: "Good bye Finland. See you on the ice!"

Nyt sormet syyhyävät uutta työtä, mutta sopiva malli on vielä hakusessa, joten täytyypä selailla lehtiä/nettiä... Pari lahjus-neulettakin olisi tilauksessa, joten toivottavasti saajat malttavat vielä hetkosen.

Ohjeen etsinnän aikana toivon kaikille mukavan lämpöisiä kesäpäiviä! Huolimatta siitä, että suomen kesä on aina ollut jokseenkin vähäluminen ja hieman kosteahko ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nonii siinähän se iha livenä <3 :)

Sipi kirjoitti...

Kauniin värinen Lady! Muutaman olen kans tuota mallia tehnyt ja tykästyin kovasti :)