28.10.2008

Viikon koirakuva: Sanonta

Valitsin sanonnakseni: "Koira on ihmisen paras ystävä", koska uskon että ihan jokaisella on vähintään se yksi karvainen ystävä, jolle kertoo salaisuuksia.


Tästä kuvasta tuli mieleeni parin vuoden takainen reissukuva, jonka otin ollessani Play del Inglesissä, Gran Canarialla. Kiertelimme ympäri kaupunkia ja tämä näky odotti erään roskiksen luona. Asunnoton mies ja hänen mustavalkoinen ystävänsä. Sanat eivät riitä kertomaan mitä mielessäni liikkui kun näin nämä kaverukset. Miten paljon sitä välittääkään ainoasta, karvaisesta, ystävästään kun elämä heittelee puolelta toiselle...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi tuollakin yksinäisellä oli se koirakaveri olemassa. Koskettava kuva todellakin. Koirat ovat omistajilleen tärkeitä, joillekin ehkä koko maailma.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kuva ja sanonta sopivat paremmin kuin hyvin yhteen! Vaikka kuvassa olevilta puuttuu niin kovin paljon, heillä on kuitenkin se kaikkein tärkein: toisensa!

Mari kirjoitti...

Tämä on todella pysäyttävä kuva. Hienoa nähdä näin hyvin aiheeseen sopiva kuva haasteessa, sillä tämä todella kuvaa täydellisesti sitä sanontaa, jonka mukaan koira on ihmisen paras ystävä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, puhutteleva kuva! Onneksi heillä on toisensa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli ihan kyyneleet silmiin, koska kuva on niin liikuttava... :(

Koira on tosiaankin ihmisen paras - ja joskus myös ainoa - ystävä. Onneksi asunnottomalla on pieni koirakamu kaverinaan.

Linda kirjoitti...

Kiitoksia ihanista kommenteista! Itsellänikin oli hiljainen hetki sinä iltana kun tämän kuvasin. Laittaa miettimään miten paljon itsellä oikeastaan onkaan...