18.10.2008

Mansikkaiset ja laatikkourakka

Nämä sukkaset viimeistelin eilen telkun ääressä, jonka jälkeen ne pulahtivat mansikkaiseen Kool Aid-kylpyyn ja pääsivät kuivattelemaan saunan lauteelle.
Kuvaustaustana toimi kertaa yksi tekstiiliartesaanin opinnäytetyöni mattosarjan matoista (Cappuccino-nimeltään), jotka kudoin puuvillatrikoosta ja kahvipusseista. On muuten aika vaikea kuvattava, koska kiiltelee niin paljon.

Mansikkaiset

Ohje: Sukkataulukosta ja omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä, 106g
Sukkapuikot: varressa bambuiset nro 3,5 ja lapa-osassa knit picks nro 3,25
Muuta: Annan nämä sukkaset lahjaksi opettajalleni, jolta olen saanut paljon hyödyllistä tietoa ammattiani varten. On ollut ihanaa kuunnella luennoilla, kun jollain on niin paljon kokemusta ja tietotaitoa! Tiedän hänen tekevän paljon etätöitä kotosalla villasukat jalassa, joten nämä tulevat varmasti käyttöön:)

Snyylle tiedoksi, että hyvät puikot lähetit! Niillä oli oikein miellyttävä neuloa, koska työ luisti kuin itsestään:) Enää en ihmettele miksi ne ovat niin suositut. Pidin erityisesti, puikoissa olevasta, violetista väristä.

Tällä hetkellä ei ole työtä puikoilla tai koukulla, koska tällä viikolla olen ollut tyhjentämässä koko myymälää lihalaatikoihin ja niistä pois. Eli pitkiä päiviä, paljon kahvia, tuskailua ja väsyneitä hetkiä on koettu. Toivottavasti muutamaan hetkeen ei tule moista remonttia suoritettua!



Täytyypä tutkia kirjanmerkkejä ohjeiden osalta, jotta voin mennä tarkastelemaan lankavarastoa ja tehdä jotakin ihan itselle:) Muutamat sukat/lapaset tms pitäisi vielä jouluksi tehdä, mutta katsotaan miten käy...

Ei kommentteja: