4.4.2010

Sininen unelma

Kukkuu! Nyt niitä kauan kaivattuja ja luvattuja kuvatuksia sinisestä neuletakista :) Silmät sikkuralle ja kieli sisään, kuvakavalkadi alkaa, olkaapa hyvät!

Sininen palmikkotakki

Ohje: ET-lehti, 7/2008, tehty koon xs mukaan, mutta todellisuudessa ässä
Lanka: Novita Samos, 500g taisi jäädä pari metriä tjsp
Napit: Kirpparilta
Puikot: 4mm/4,5mm pyöröt ja palmikkopuikko
Muuta: Ohjeesta poiketen piti taas soveltaa ja käyttää eri lankaa, joten jännäsin langan riittävyyttä. Onneksi Samos-kerässä on 10m enemmän lankaa kuin ohjeen Sandnes Fiesta:ssa, joten sain kuin sainkin neuleeni valmiiksi!

Tämä neuleen edetessä sain jälleen todeta, ettei väsyneenä kannata neuloa tai katsoa mitään vähänkään jännittävää telkusta, koska tuloksena on pura-neulo-operaatio, huoh.

Pääasia kuitenkin, että se on valmis, mukavan pehmoinen ja niiiin mukavan sininen, että hymyilyttää väkisinkin :D

Käsillä tekemisessä on aina se jokin mutta, joten tässä neuleessa se on koko-asia... Alunperin tein tätä itselleni, mutta kuinkas sitten kävikään kun koko jossain vaiheessa suureni ässään. Eli nyt mietinkin, että raaskinko luopua tästä vai laitanko sen kehyksiin ja ihailen päivittäin. Mietintämyssyä kehiin ja katsotaan mitä tuleman pitää... Hm.

Mallina toimi tällä kertaa äitini, joka kommentoi neuletta seuraavasti "mitä, ootko sä muka tehny tän??" Ei ku ihan kaupasta ostin, sieltä lankaosastolta... Et kiitti vaan.
Kävi sitten samalla tavalla, ku Lauralle pitsisukkien kanssa :D

1 kommentti:

Tess kirjoitti...

Kaunis neuletakki!