12.4.2010

Hamonen


Heluna-hame

Ohje: täältä
Lanka: Novita Tennessee, noin 300g, nappi ja silkkinauhaa
Puikot: 3mm/80cm pyöröt
Muuta: Työhön meni vähemmän lankaa kuin ohjeessa, koska neuloja on 150cm hukkapala. Eli pituutta hameeseen ei tullut huimasti.

Hameen valmistuminen kesti noin vuoden, koska väliin tunki jos jonkinlaista pitääsaadanythetivalmiiksi-neuletta. Mukaan mahtui joulun sukkamaraton, neuleplääh, muutto ja muutama virkkuu, joten oli jo aikakin saada tämä valmiiksi! Pääasia, että sain, pitkästä aikaa, jotain lankaista ihan itselle :)



Kuten on huomattu, niin välillä tuntuu mahdottomalta ottaa kuvaa ilman karvaista terveydenhoitajaa, mutta haitanneeko tuo :D


Jalassa kirpparilta löydetyt ja huippukuntoiset, suomalaiset, Janitat, jotka maksoivat huimat 6€! Hurraa-huuto kunnon kirppari-hinnoille!

3 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Nätti hame!

Hyvän löydön olet tehnyt kirppikseltä. Mulla on mennyt maku kirppareilla kiertelemisestä, kun täälläpäin tuntuu olevan ihan hirvittävän huonokuntoista tavaraa myynnissä pilvin pimein ja hinnat on vielä melkein kuin kaupasta uutta ostaessa.

Annu kirjoitti...

Oi että, miten kaunis hame :)

Linda kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista! Aattelin jo, että ootte ottanu varaslähdön kesälaitumille kun on ollut hiljasta kommenttien suhteen.

Tess: Oon löytäny ihan superhyvän kirpparin, pelastusarmeijan, jossa on kohtuulliset hinnat ja monipuolinen valikoima ihan kaikkea kattolampustaa kävelykenkiin:) Oon kans huomannu, et hintahaitari vaihtelee paikkakunnan mukaan, joten tarkkana saa olla...