13.1.2009

Kadonneen valon etsintä

Tämän vuoden ensimmäiset neuleet tulivat valmiiksi jo joulupäivinä, mutta kelpaavathan ne silti esittelyyn?

Ulkona vallitsevasta pimeydestä johtuen kuvaaminen on todella haastavaa, joten pitää jälleen tyytyä tylsään sähkövalaistukseen... Huoh. Tässä nyt kuitenkin kuvatus lupaamastani neuleesta, Rinsessa-kämmekkäät olkaapa hyvät :)

Rinsessa-kämmekkäät

Ohje: Ullan arkistosta omin muokkauksin
Lanka: Kipuapusilkkivillaa Tampesterin messuilta, menekki pieni vyyhti.
Puikot: Addin 3 mm sukkapuikot
Muuta: Annoin kämmekkäät lahjaksi Fammolleni, koska hänellä on reuma. Jään jännityksellä odottelemaan kuulumisia käyttömukavuudesta ja kipuapuisuudesta.

Loppukevennyksenä todettakoon, että eläimet todella ovat laatutietoisia. Ainakin mitä lankoihin tulee. Hero-koiruus nappasi kämmekäs-vyyhdin sängyltäni, heti messuilta tultuani, ja ryntäsi terassille vahtimaan sitä :D Ussin kanssa tästä olikin jo puhetta, mites Viivin laita?

Huomasitte varmaan, etten esitellyt kuin yhden valmiin työn. Se toinen on Mario-myssy ja väriltään tumman ruskea, joten sen kuvaaminen siirtyy valoisampaan ajankohtaan... Malttia ;)

1 kommentti:

ammax kirjoitti...

=) Taisi Hero jättää lujuus testit välistä kuitenkin? Meitin Sulevin morsmaikku sitkeesti käy minun kanssa keskustelua sukkalankakorin äärellä-onko ne kerät edelleenkin VAIN minua varten (kuvittele tähän nenäkkäin ISO VIHAINEN NEULOJA ja pienen pieni villakoira nuttura kampauksessaan, päätään pyörittämään ;)