13.7.2008

Väliaikatiedotus

Eilinen oli kiva päivä, koska teimme kaverin kanssa pitsaa ja olimme sekä täällä katselemassa jokirannan maisemia ja nauttimassa kylmää juomaa, että täällä (Bremerissä) maistelemassa viiniä ja pelaamassa Trivial Pursuittia. Oli mukavaa olla ilman kellon kurkkimista matkassa:)

Virkkausrintamalla on oltu ahkeria ja saatu virkattu jakku kokoamista vaille valmiiksi. Höyrytetyt ja kostutetut kappaleet ovat tällä hetkellä saunan lauteella kuivumassa. Eli rentoutusta kuiduille parhaimmillaan :D


Huomenna alkaa siis kokoamisurakka ja koristeluiden virkkaus. Oikeastaan pidän näistä viimeistelytöistä, langanpäiden päättelyä lukuunottamatta, koska siinä näkee suuren urakan olevan loppusuoralla ja pääsee vihdoin kokeilemaan valmista vaatetta. Jännittävää...

Lenkkikaverillekkin on oltu mukavia ja ostettu lisää murkinaa, jotta jaksaa vahtia kotia. Nuo nappulat haisevat ihan kalanviljelylaitokselle, mutta pääasia, että koiruus tykkää.



Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat pienen vaalean jäljen koirun silmän alla. Se tuli lenkillä kun eräs täti-ihminen ei uskonut kun sanoin ettei saa päästää toista poikakoiraa lähelle. Hero ei siis purrut, vaan murisi varoittavasti ja näin tädin pötkökoira hyökkäsi kimppuun. Molemmat koirat olivat tilanteessa hihnassa ja minä Heron kanssa kadun vieressä odottamassa tädin menevän koiransa kanssa ohi.
Säikähdin aika tavalla, koska pelkäsin Heron silmän puolesta. Onneksi välikohtauksesta selvittiin kuitenkin suhteellisen pienellä naarmulla, joka on jo paranemaan päin.

Nyt tämä lähtee tekemään eväitä ja illaksi töihin. Huomiseen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hitto että noita tolloja riittää "Ihan kiltti tämä meidän..." ja sitten gräyh!
Toivottavasti Herolle ei jäänyt traumoja

Anonyymi kirjoitti...

Neiti Näpsän terveiset sinulle; "Herolle terveisiä multa. Hieno blogi, tosi mukava nimi blogilla" :)

Linda kirjoitti...

amma & nn: Haava on jo parantunut, joten enpä usko että Hero enää muistaa koko tapahtumaa. Kiitoksia terkuista:)!