28.7.2008

Aloituksia

Blogimaailmassa on liikkeellä hyvänlaatuista startiittia, joka on kaksi vaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa haaveillaan ja silitellään lankoja sekä tutkitaan erilaisia ohjeita. Toisessa vaiheessa aloitetaan ainakin kaksi ja kokeillaan vähintään kolmea eri ohjetta. Yleensä tämä vaihe johtaa suureen turhautumisen tunteeseen ja purkamiseen.

Itse olin todella kauan vaiheessa yksi, koska kävin lähes kaikki marinoituneet lankani ja (toppi, bolero, hihatin) ohjeeni läpi. Tietysti varovasti silitellen ja hyvin pohtien. Toinen vaihe oli mielestäni paljon tuskallisempi, koska koin valinnanvaikeuden mahdottomaksi. Näin ollen kokeilin ainakin neljää eri mallia ja purin saman verran. Kädet hikosivat ja turhautuminen jatkoi kasvamistaan, joten päätin jättää homman jäähylle ja mennä koiran kanssa ulkoilemaan.

Todistusaineistoa startiitista. Oliviat olivat jo lähes puolessa välissä aloitettua työtä, kun huomasin tekeväni liian pientä kokoa... (kuvassa on muuten yksi kutomistani matoista)

Ulkoileminen oli oikeastaan todella mukavaa, varsinkin kun aurinko päätti lämmittää oikein kunnolla. Oli jo aikakin, koska ainakin kalenterin mukaan kesän pitäsi olla parhaimmillaan:)

Suuntasimme koiran kanssa Ruissaloon koirien uimarannalle, jossa seniori pääsi vilvoittelemaan. Itse en uskaltanut varvasta enempää kastaa, koska merivesi tuntui vilpoiselta. Pääasia kuitenkin, että Hero pääsi kastautumaan ettei lämpöhalvaus iske.

Tässä ravistellaan välillä turkkia niin, että kuvaajakin kastuu:D

Ei kommentteja: