20.9.2008

Syksyistä värimaailmaa

Tähän vuoden aikaan ulkoilu on mielestäni todella mukavaa, koska syksyn väriloisto on puhkeamaisillaan ja ilmassa leijailee ihanan leuto tuulahdus tulevasta vesisateesta. Vallan mainio lenkkeilykeli siis:) Siitä tulikin mieleeni, että tietääköhän joku että mistä saisi ostaa, aina niin tarpeellista, vapaa-aikaa? Myydäänköhän sitä jossain kilohinnalla kenties? :D

Edellisen postauksen keltainen mysteeri on saatettu päätökseen ja kuvatuksiakin on tänään otettu. Naapurit saivat jälleen kerran ihmetellä kuvaussessiota ja hytisevää neitiä, joka hyppi kameran eteen ja taakse. Oli siinä naurussa pitelemistä ja flunssan karkotus-ajatukset mielessä.... Koputikop.

Taikabolero

Ohje: Novita kevät 2008, malli nro 3, koko xs
Lanka: Novita Samos, 250g
Puikot: nro 4 ja koukku nro 5
Muuta: Tämä oli ensimmäinen, täysin ohjeen mukaan tehty, Novita-neuleeni/virkkuuni, joka istuu edes jotenkin. Kyllä, se pussittaa jonkin verran hihoista, mutta niin sen ilmeisesti kuuluukin. Väri on mitä mainioin ja sopii mukavasti farkkujen kanssa. Uutta ilmettä boleroon saa vaihtelemalla kiinnikettä ja aluspaitaa:) Pitää ilmeisesti mennä ostamaan, ainakin ruskea, pitkähihainen tämän alle.

Istuvuus paranee kummasti, kun muistaa kiskoa neuletta selästä alaspäin ja kohentaa röyhelöistä kaulusta. Huomasikohan joku muukin, tämän tehnyt, että ohjeesta puuttuu kokonaan piirros nro 1? Syynäsin ohjeen monesti lävitse ja ihmettelin asiaa. Toisaalta pienellä pähkäilyllä kuvasta sai irti enemmän kuin itse ohjeesta :D

Ussille (kiitoksia työpaikka-onnittelusta!) tiedoksi, että kyllä ne langat pääsevät joskus puikoillekkin, eikä aina lankavaraston uumeniin lajitovereita viihdyttämään :D Tämä on tekeillä oleva työni, joka näyttää tällä hetkellä epäilyttävästi ruttuiselta kuukautissuojalta, mutta isona siitä on tulossa kassukka.

Snyyseni, jos olet kuulolla, niin Addin nro 6/80 cm pyöröt olisivat enemmän kuin tervetulleet, kuten kuvasta näkyy... Tuskaista tuollaisilla venkuroilla on neuloa, huoh. Välineurheilua tämäkin;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SNYltä ei jää mikään toive kuulematta.
-vanha viidakon sanonta-

Pidän silmät auki.

Jakku on hieno, ja väri ihana piristysruiske syksyyn!

puikkotiikeri kirjoitti...

Kerro, jos jostain sitä vapaa-aikaa löytyy, ja postittaisitko tännekkin vaikka pari kiloa? :)

Linda kirjoitti...

Sny: Hienoa, että olet kuulolla!

Eva: Hihii:) Juu, kerron kyllä jos jostain löytyy. Toivon mukaan kilohinta ei ole kovin korkea.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm... Kaupungista ei irtoa kuin novitan muoviset 6/80cm pyöröt. Ilmeisesti joku ohje on todella suosittu ja vaatii juuri tuota kokoa :)
Saan ne sulle keskiviikoksi jos vaan kelpaa? Tiedän kyllä ettei ne oo niklattujen tai bambujen veroiset...

mitä teen? utelee SNY

Linda kirjoitti...

Sny: Neulon tällä hetkellä vissiin Prymin pyöröillä, joten en usko että ne Novitat ovat sen paremmat. Kiitos kuitenkin tarjouksesta! Ajattelin hankkia itselleni tarvitsemani puikot jossain vaiheessa kun tili tulee...