30.4.2013

Uutta näperrystä

Täällä taas... Jotenkin nämä bloggaus-välit venyvät mahdottoman pitkiksi *hmph* Atoopikon käsillä tekeminen on suuresti vaihtelevaa, johtuen käsien kunnosta ja edelleen mielialan laskusta. Kaikki käsillään tekeväthän tietävät miten epämiellyttävää on esim neuloa/virkata jos kädet ovat rikki tai niin kuivat että lanka rispautuu ja kynnet lohkeilevat. Tästä johtuen on siis varmasti ymmärrettävää, että yrittää hoitaa itsensä kuntoon ja lenkkeilee vaikka karva kamusen kanssa metsikössä.

Tässä kuitenkin jonkin sorttista uutta näperrystä, olkaapa hyvät!

Vaikka tuo joulu tuli ja meni, niin eihän koskaan ole liian myöhäistä (tai siis aikaista) näyttää valmiita joulukortteja. Viime vuonna kortit saivat maukkaan muodon ollen luu-pipareita :) Valitettavasti eivät tuoksuneet yhtä hyvältä kuin uunissa olleet, mutta olivat silti varsin pidettyjä.


Muistatte varmaan parin vuoden takaisen sanahirviön, nimittäin NHH-neuleen? Eli näyttää hyvältä henkarissa. Tämä ilmiö on valitettavasti vieraillut tämän neidin luona muutamaan otteeseen, joten työtahti on ollut tee-pura-tee-pura ja säilö odottamaan seuraavaa koitosta *huoh*

Yrittänyttä ei kuitenkaan heti masenneta, varsinkaan jos kyseessä on neule johon saa kätevästi käytettyä ns jämä/varasto-lankoja. Aivan, myös täällä on pientä langanosto-lakkoa ilmassa... Tai siis tee ensin olemassa olevista ja osta kuluttamasi määrä tilalle.. Eh.

Tässä siis sitä uutta näperrystä, joka valmistui vastoinkäymisistä huolimatta.Bolero

Ohje: Garnstudion arkistosta, S-koko
Lanka: Novita Tennessee, 140g
Puikot: 4 mm pyöröt 60/80 cm
Muuta: Mitat s-koon mukaan, silmukkamäärät ohjeesta ja omasta päästä. Työn edetessä kävi nimittäin perinteisesti eli käsiala vaihteli, joten katsoin parhaaksi soveltaa jotta tulisi valmista.

Loistava pieni vaate narutoppien ja hihattomien kaveriksi. Ei tunne oloaan liian alastomaksi ja lämmittää mukavasti hartioita. Varsin mainio kesähepene siis! Kunhan nyt tulis sitä, paljon kehuttua, aurinkoa ja lämpöä niin pääsis käyttämään näitä mukavuus vaatteita...

PS. neule on kuvissa viimeistelemättä, joten älkää välittäkö epätasaisuuksista. Höyrytystä odotellessa...
Jahas, mitähän sitä seuraavaksi uskaltais kokeilla (purkaa)? Ehdotuksia otetaan vastaan.

Ei kommentteja: