20.11.2012

Bloggaajan kuulumisia

Kesä tuli, syksy tiputti värikkäät lehdet puista ja nyt ollaankin jo menossa kohti suurta jouluhulinaa...

Bloggaamattomuus johtuu pitkälti näpertelijän käsien kunnosta toisin sanoen siis ihon oireilu on ollut (ja on tälläkin hetkellä) sitä luokkaa ettei käsillä tekeminen ole ollut mielekästä.

Näin ollen puuhastelua on harrastettu toisaalla, tarkemmin sanoen ulkosalla, joten metsästä on poimittu vitamiinit pimeitä kuukausia varten. Karvakamun omistajana voin sanoa, että metsässä oleskelu on parasta hermolepoa arjen hulinan keskellä, joten suosittelen lämpimästi kaikille.


Toki jotain pientä on putkahtanut puikoiltakin, mutta vain hyvin pientä koska näillä hetkillä joulupaja on yleensä ollut jo tovin toiminnassa. Tässä siis muutama piponen ja sukkaparit tulevaa lahjuskavaldia silmällä pitäen, olkaa niin hyvät.

Edittiä pukkaa...
Punainen pipo ja siksak-tuubi

Ohje: Novitan ilmaislehtinen ja Me-lehti
Lanka: Novita Viivi, syklaami, molempiin yhteensä 200g, tuubin koko lapsen ja pipo naisen
Koukku: 5 mm ja 5mm pyörö
Muuta: Tämä setti menee synttäri/joululahjaksi kaverille, joka toivoi hassua ja pehmoista pipoa. Tuubi neuloitu siinä sivussa, koska pipo näytti kaipaavan kaveria. Toivottavasti kelpaavat. Minulle tulee tästä piposta jostain kumman syystä mieleen Smurffit... Hm. Tuo tuubi on puolestaan, nyt niin kovassa huudossa olevaa, Missoni-tyylistä siksakkia. Kuten huomaatte, niin karvainen kuvaus-assari änki taas valon eteen...


 Ruskeat pipot

Ohje: Vasen Pajunkissa Ullasta ja oikean puoleinen täältä.
Lanka: Schachenmayr:n Extra Merino Big, molempiin noin 50g, koko pieni nainen
Puikot: 4 mm ja 4,5 mm pyöröt
Muuta: Toinen piposta menee lahjaksi ja toinen jää omaan käyttöön, saa nähdä kummasta raaskin luopua. Jotenkin tuo sovellus-versio miellyttää. Katsotaan.Sukat

Ohje: Seiskaveikan vyötteestä ja sovellusta
Lanka: Seiskaveikkaa, koko mies noin 44
Puikot: 3,5 mm bambusukkikset
Muuta: Jostain syystä miehet eivät osaa päättää mitä tahtovat/tarvitsevat talvella, joten saavat jälleen sukkia. Toisaalta ei huono vaihtoehto, koska välillä kuulee mutinaa jäisistä varpaista ;) Uskoisin, että ovat mieluisat.Seuraavaksi odotettavissa jouluista askartelua, jos kädet ja hermot sallivat. Kiitos, että jaksoitte lukea maraton-postauksen loppuun saakka :) Kuulumisiin!

Ei kommentteja: