29.5.2012

Kamun peti

Kaivelin kellaria ja löysin pienen säkillisen matonkudetta, joten pitihän siitä ruveta heti koukuttamaan jotain käytännöllistä ja sisustukseen sopivaa. Tällä kertaa pienemmälle karvakamuselle, jolla ei vielä ollut omaa petiä.

Virkkaaminen lähti hyvin liikkeelle, mutta osoittautui varsin raskaaksi tehtäväksi, koska kympin koukulla työskentely laittoi ranteen koville. Pienen taistelun, parin purku-operaation ja muutaman tauon jälkeen sain kuitenkin valmista aikaiseksi. Tässä siis virkattua sisustusta käytännöllisimmillään, olkaa niin hyvät!Kamun peti

Ohje: omasta päästä
Materiaali: Puuvillatrikoo, noin 2kg
Koukku: Muovinen 10 mm
Muuta: Jos haluat tehdä jotain suurella koukulla niin valmista tulee suhteellisen nopeasti, mutta varaudu pitämään taukoja, jotta ranteesi ei kipeydy liikaa! Vinkkinä sanoisin, että kannattaa jatkaa kudetta niin, että ompelee päät käsin yhteen. Näin välttyy päättelyltä ja tulee siistiä jälkeä.

Kuten kuvista huomaatte niin myös seniori-koira osallistui pedin mitoittamiseen :D Näin ollen karvainen raatimme on hyväksynyt tuotteen valmiiksi käyttöä varten ja suosittelee lämpimästi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mini-Muff <3