30.9.2008

Syyskuun paketti

Eilen se vihdoin tuli! Syyskuun Sny-paketti nimittäin:) Olin Hero-koiruuden kanssa lenkillä, kun Postin henkilö oli käynyt laittamassa "Teille on suurikokoinen lähetys, joka ei mahtunut laatikkoonne-kortin" postilaatikkoon.

Työmatkalla kävin noutamassa paketin ja pitihän se, jo autolle kävellessä, kiskoa auki teipeistä, jotta sisällys paljastui. Laatikossa oleva kaunis kuva on ilmeisesti Albert Edelfeltin maalaus nimeltä Kesä 1883. Minusta tuossa maalauksessa on jotenkin ihanan levollinen tunnelma ja kesän tuoksun voi melkein tuntea.


Näin ihania asioita Snyni oli keräillyt pakettiin.

Pari kerää herkullisen väristä Kirjo-pirkka-lankaa (mukavaa päästä kokeilemaan uusia lankoja), kirjanen neuleideoiden tallentamista varten, erikoista vihreää teetä ja kauniit, välikokoiset, Knit Picksit, jotka ovat uusi tuttavuus minulle. Niin ja tuo valkoinen lappunen tuossa kirjasen takana on hieno, uusiopaperinen, kirje:) Tuota teetä en valitettavasti voi juoda, koska se sisältää sitruksia, mutta nou hätä lahjoitan sen eteenpäin.

Täytyy kyllä sanoa, että taidat tuntea värimakuni aika hyvin, tai sitten tunnetaan jostain, koska en itsekkään olisi osannut ostaa noin kauniin syksyisen väristä lankaa:) Kiitos Snyyseni, sait arjen tuntumaan hieman paremmalta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit paketista. Ja vielä kerran valittelut siitä, että se oli näin myöhään perillä. Pari edellistä viikkoa on olleet niin hulluja, ettei uskoisi..
Harmi ettet voi juoda tuota teetä. Se on yksi suosikeistani, ja ostaessani kyllä mietin, että sisältääköhän allergiasi sitrukset mutta otin kuitenkin riskin. No, anna hyvän kiertää :)

Linda kirjoitti...

Sny: Nou hätä! Uskoisin tietäväni tunteen, koska itselläni on myös ollut viimeiset peri viikkoa niin hektisiä että aika tuntuu vain lipuvan ohitse.