10.8.2008

Välipalaneule

Miten käy kun näpertelijä potee orastavaa startiittia ja yrittää siinä samalla parannella käsiään ihottumasta? No vastaus on tietenkin se, ettei masennukselta ja liialta herkkujen syömiseltä voinut välttyä, joten uutuus-jäätelöjä tuli ainakin syötyä ja käsiä puhdistettua ja rasvattua ahkerasti. Tähän vielä pieni varoituksen sana; puuvillahanskat kädessä ei todella pysty neulomaan ilman itkua ja hampaiden kiristystä. Ovat meinaan aikas liukkaat välineet.

Töissäkin toki siinä välissä kävin, jotten nyt vallan liimautunut telkun ja sohvan välimaastoon. Niin ja onneksi on tuo karvainen kaveri, joka muisti aina välillä viedä minut ulkoilemaan:)

Välipalatyönä oli tällä kertaa täysin ohjeen mukaan tehty (!!!) kaarroketoppi, jota on nähty paljon ainakin tuolla Novitan Neulomossa. Minusta malli on helppo, mutta silti yksinkertaisen kaunis. Tämän oli tarkoitus päästä kaverini häihin, mutta Lotus Blossom Tank kiilasi, juhlavan olemuksensa ansiosta, kuitenkin edelle.

Kaarroketoppi

Ohje: Novita kesä 2007, malli nro 36, koko S.
Lanka: Novita Olivia, 290g
Puikot: nro 5 ja 4 sekä nro 5 koukku
Muuta: Minä sitten pidän tuosta laventelin sinisestä väristä:) Lanka on aivan ihanan vilpoisen tuntuista päällä ja laskeutuu kauniisti. Työn edetessä lanka halkeili kovasti ja päättely tuotti hankaluuksia, mutta valmista kuitenkin tuli.


Vihreät asiat ovat muuten auringonkukkia ja aikas korkeita, koska olen itse noin sataviiskyt-hukkapala. Sopivan korkuinen kukkakeppi siis :D Kukkasia ei ole vielä näkynyt, mutta suunnilleen talon värisiä niistä pitäisi tulla, joten jännittävä odotus jatkuu...
Siemenet sain Salainen neuleystävä 2007 syksyn kierroksella, joten jos silloinen parini vierailee täällä niin saa ilmoittautua;)

Koska Suomen kesä ei ole enää entisellään, niin seuraavana saattaapi olla vuorossa joka vuotinen sukkamaraton. Ellei sitten värikäs startiitti nosta päätään ja jokin pakko-saada-heti-nyt-työ hyppää niiden edelle. Toivotaan myös, että kädet pysyvät kunnossa jotta mielialakin kohoaisi ja näpertely taas maittaisi.

Huhuu! Nyt täälläkin on se, nimittäin tämä ihanuus:) Tosin hieman pienempänä versiona, mutta silti niin tarpeellisena. Sain tämän vieläkin halvemmalla kuin piti, koska kaupan tätien hinnat eivät täsmänneet. Mikäs sen mukavampaa.

Kiitoksia Jaanalle vinkkauksesta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis toppi :)

Jaana kirjoitti...

Nätti neule ja tosiaan kaunis väri!

Omppumato kirjoitti...

Kaunis kesäinen paita
ja pöllö-pussukkakin on ihana :).

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis toppi.